DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ipini Bahçeli'nin çektiğini söyledi.

İddia: Berat Albayrak'ın ipini Bahçeli mi çekti?

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen yaptığı açıklamada son dönemde AKP üzerindeki etkisi giderek artırdığını söylediği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Berat Albayrak’ın istifasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin parmağı olduğunu söyleyen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, "Bahçeli, askıda ekmek kampanyası ile Berat Albayrak’ın ipini geçmişte çekti. Bu yaşadığımız ekonomik sıkıntı, ülkede adalet olmadığı içindir. Bu ülkede bırakın insanların hukuk güvenliğini, insanların kanun güvenliği kalmamıştır” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Doğu Perinçek'in AKP içerisinde giderek güçlendiğine dikkat çeken DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, şu ifadeleri kullandı:

“Ama buna da Bahçeli karar verecektir. Erdoğan’ın yüzünü seçmene gösterip seçmenden oy alıyorlar ama devleti yöneten ve kararları alan Bahçeli ve Perinçek’tir. Bahçeli, askıda ekmek kampanyası ile Berat Albayrak’ın ipini geçmişte çekti. Bu yaşadığımız ekonomik sıkıntı, ülkede adalet olmadığı içindir. Bu ülkede bırakın insanların hukuk güvenliğini, insanların kanun güvenliği kalmamıştır.”