Gazeteci Barış Pehlivan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'nda yer alan Yiğit Bulut, Cemil Ertem ve Meltem Taylan Aydın'ın, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınmasını istediğini ve bunun için çalıştıklarını ifade etti.

İddia: Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'ndaki üç isim, Nebati'nin görevden alınmasını istiyor
Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'nda yer alan Yiğit Bulut, Cemil Ertem ve Meltem Taylan Aydın'ın, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınmasını istediği iddia edildi.

Gazeteci Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun YouTube kanalında hazırlayıp sunduğu B Yüzü'nde, Nureddin Nebati'ye yönelik kulis bilgileri paylaşıldı.

Barış Pehlivan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'nda yer alan üç ismin, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin görevden alınmasını istediğini ifade etti.

"Ekonomi Politikalar Kurulu'ndaki 3 üyeden bahsedeceğim" diyen Pehlivan, "Yiğit Bulut, Cemil Ertem ve Meltem Taylan Aydın... Bu üç üyenin de bizzat Nureddin Nebati görevden alınmasını istediği ve bunun için çalıştığına dair kulisler var" ifadelerini kullandı.

Pehlivan, "Nebati'nin bazı gizli toplantılardaki açıklamalarının olay çıkartacağını bildikleri için medyaya servis ettiklerine dair iddialar benim kulağıma geliyor" ifadelerini kullandı.