Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de en ciddi adayın Lucien Favre olduğu iddia edildi. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin Favre ile görüşme gerçekleştirdiği ve sarı-lacivertli kulübün projesinden bahsederek şartlarını sunduğu öne sürüldü.

İddia: Fenerbahçe'de en ciddi aday Lucien Favre

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör bekleyişi sürüyor. Başkan Ali Koç'un düzenlediği basın toplantısında "Portekiz ya da Almanya ekolü, İtalyan olursa da şaşırmayın" şeklindeki sözlerinin ardından birçok isim ortaya atıldı. Koç'un haziranın 3. haftasına kadar göreve geleceğini belirttiği yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor.

Habertürk'ten Ahmet Hamdi Girgin'in haberine göre, Samandıra'da hakimiyet kuracak tecrübeli bir teknik direktör isteyen yönetimin hedefinde Lucien Favre var.

Son olarak Borussia Dortmund'u çalıştıran 63 yaşındaki teknik direktörle görüşmeler sürüyor. İsviçreli çalıştırıcıyla anlaşma zemini aranıyor.

Öte yandan Sporx'te yer alan haberde de Fenerbahçe Spor Kulübü'nde transfer operasyonlarını yöneten Selahattin Baki, başkan Ali Koç'un talimatıyla bizzat Lucien Favre ile görüşme gerçekleştirdi ve sarı-lacivertli kulübün projesinden bahsederek şartlarını sundu. Favre ise gelen teklifi değerlendirmek için Baki'den biraz süre istedi.