Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktörlük için Emre Belözoğlu dışında 3 aday daha gündemde.

İddia: Fenerbahçe'de teknik direktörlük için 4 aday var

Ligi üçüncü sırada bitiren Fenerbahçe yeni sezona odaklandı. Sarı-lacivertli kulüp teknik direktör konusunda henüz karar vermiş değil.

Başkan Ali Koç yeniden adaylığını açıkladığı basın toplantısında teknik direktör konusuyla ilgili yöneltilen soruyu yanıtlamadı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Fenerbahçe'de yeni sezonun teknik direktörlüğü için Emre Belözoğlu dışında 3 aday daha gündemde.

Erol Bulut ayrıldıktan sonra sportif direktörlükten teknik direktörlüğe geçiş yapan Emre Belözoğlu son haftalarda alınan galibiyetlerle dikkat çekti. Yönetim Emre Belözoğlu konusunda henüz karar vermiş değil.

iddia-fenerbahce-de-teknik-direktorluk-icin-4-aday-var-878382-1.
Fotoğraf: Emre Belözoğlu

İddiaya göre Fenerbahçe, Belözoğlu ile yola devam etme ihtimalini düşünürken 3 aday daha ön plana çıkıyor.

LÖW İLK SIRADA

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında Joachim Löw ilk sırada yer alıyor. EURO 2020'nin ardından 15 yıllık Almanya Milli Takımı görevini bırakacak olan deneyimli çalıştırıcıdan gelecek yanıta göre Fenerbahçe diğer adayları da değerlendirecek.

iddia-fenerbahce-de-teknik-direktorluk-icin-4-aday-var-878380-1.
Fotoğraf: Joachim Löw

DALİC GÜNDEMDE

Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic de Fenerbahçe'nin gündeminde. 54 yaşındaki teknik direktörün adı geçmişte de sarı-lacivertli kulüple anılmıştı. 2017'den bu yana Hırvatistan'ı çalıştıran Dalic, 2018 Dünya Kupası'nda ülkesiyle final başarısı göstermiş ve dünya ikinciliği yaşamıştı.

iddia-fenerbahce-de-teknik-direktorluk-icin-4-aday-var-878381-1.
Fotoğraf: Zlatko Dalic

LİSTEDEKİ BİR DİĞER İSİM FAVRE

Fenerbahçe'nin gündemindeki üçüncü aday ise Lucien Favre. Son olarak Dortmund'u çalıştıran İsviçreli teknik direktör, Aralık 2020'den bu yana boşta. 63 yaşındaki Favre'nin Fenerbahçe'den gelecek teklifi kabul etme ihtimali diğer adaylardan daha yüksek görünüyor.

iddia-fenerbahce-de-teknik-direktorluk-icin-4-aday-var-878379-1.
Fotoğraf: Lucien Favre