İETT otobüsünde yan koltukta oturan bir kadının gizlice fotoğrafını çekerken yakalanan M.B. adlı erkek, mağdur kadının ve yurttaşların çabaları sonucu gözaltına alındı. “Özel Hayatın Gizliliği İhlali” suçundan mahkemeye sevk edilen M.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İETT otobüsünde bir kadının gizlice fotoğrafını çeken erkek, serbest bırakıldı

İETT otobüsünde, yan koltukta oturan bir kadının gizlice fotoğrafını çeken M.B. adlı erkek gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kadıköy- Ataşehir hattındaki bir İETT otobüsünde bu sabah saatlerinde yaşanan taciz olayında, M.B. isimli erkek, cep telefonu kamerasıyla yan koltukta oturan bir kadının fotoğraflarını gizlice çekti. Fotoğrafının çekildiğini fark eden kadın, bağırarak duruma tepki gösterdi.

Otobüste bulunan bir yurttaş tarafından çekilen videoya göre, yolcuların müdahale ettiği M.B., ‘2 çocuk babası olduğunu’ söyleyerek kendisini bırakmalarını ve görüntülerinin kaydedilmemesini istedi. Otobüstekilerin tepkileri devam ederken polise de haber verildi.

DHA’nın aktardığına göre ihbar üzerine polis ekipleri otobüsü Acıbadem Köprüsü civarında durdurarak M.B.'yi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen mağdur kadın da şüpheliden şikayetçi olacağını söyledi.

“Özel Hayatın Gizliliği İhlali” suçundan mahkemeye sevk edilen M.B., müşteki E.A.’nın ikamet adresine 200 metreden fazla yaklaşmamak suretiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.