Eminönü’nde kuşları öldüren sürücünün 'mala zarar verme' ve ‘çocuğa cinsel istismar’dan suç kaydı olduğu iddia edildi. Öte yandan Üsame E., adlı sürücünün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı bildirildi

İHA: Eminönü Meydanı'nda güvercinleri öldüren kişinin ‘cinsel istismar’dan suç kaydı çıktı

Eminönü Meydanı'nda bir anda direksiyonunu güvercinlerin üzerine kırarak onlarca güvercini öldüren Üsame E., adlı sürücünün "çocuğa cinsel istismar"dan suç kaydı olduğu iddia edildi.

Eminönü Meydanı'nda araç kullanan Üsame E., yem yiyen onlarca güvercini ezerek öldürdü. İHA'nın haberine göre, olayın ardından gözaltına alınan Üsame E., adlı kişinin "Mala zarar verme" ve "Çocuğun cinsel istismarı" suçlarından iki adet kaydının olduğu öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

Üsame E., Sirkeci Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyette verdiği ifadesinde gece arkadaşında kaldıktan sonra sabah saatlerinde Eminönü Meydanı'na gezmeye geldiğini ve meydanda "U" dönüşü yaparken güvercinleri fark etmeyerek ezdiğini söylediği öğrenildi.

Üsame E., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Eminönü Meydanı'nda araç kullanan bir kişi, bir anda direksiyonunu güvercinlerin üzerine kırmış, hızını kesmeyen sürücü, yem yiyen onlarca güvercini ezerek öldürmüştü. Sürücü kaçarken, onlarca güvercinin öldüğünü gören çevre esnafı da duruma tepki göstermişti.

DHA-İHA