İki ilde uyuşturucu operasyonu: 447,5 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 3 kişi gözaltında
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum ve Mersin’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında toplam 447,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonlarda yabancı uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzenledikleri operasyonlarla Erzurum'da 224,5 kilogram metamfetamin ile Mersin'de 223 kilogram skunk ele geçirdiklerini, 3 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Mersin ve Erzurum emniyet müdürlükleri koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şubesi müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucu Mersin ve Erzurum'da uyuşturucu operasyonlarının düzenlendiğini belirtti.
Ekiplerce operasyonlarda yabancı uyruklu 3 şüphelinin gözaltına alındığı bilgisini paylaşan Yerlikaya, Erzurum'da 224,5 kilogram metamfetamin ile Mersin'de 223 kilogram skunk ele geçirildiğini duyurdu.
Mersin ve Erzurum’da yaptığımız uyuşturucu operasyonlarımızla;
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) November 27, 2025
🔻Erzurum’da 224,5 kg Metamfetamin ile
🔻Mersin’de 223 kg Skunk uyuşturucu maddesi ele geçirerek, insanlara arz edilmesini ve toplum sağlığına zarar vermesini engelledik.
Yabancı uyruklu 3 şüpheli yakalanarak… pic.twitter.com/oEWeweY96m


