Bursa’da bir gece kulübünde sahneye çıkan müzisyen Özkan Süslerer’i (44), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için döven 9 kişi, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İkinci kez çiftetelli çalmasını istedikleri müzisyenin kaburgasını kıranlar serbest bırakıldı
Fotoğraf: İHA

21 Ekim'de Mudanya ilçesi Esence Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde meydana gelen olayda, bir grup, iddiaya göre sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer'den ikinci kez çiftetelli oynama müziği çalmasını istedi.

Süslerer, bir süre sonra parçayı tekrar çalacağını söyleyince grupla müzisyen arasında tartışma çıktı. Kalabalık grup, mola vererek sahneden inen müzisyeni, gece kulübünün arka tarafında bulunan bahçede darbetmeye başladı.

1 AY İŞ GÖREMEZLİK RAPORU ALDI

Grubun elinden kurtarılan Özkan Süslerer, hastaneye kaldırıldı. Kaburgasında kırık oluşan ve omzu çıkan 3 çocuk babası 25 yıllık piyanist şantör Süslerer, 1 ay iş göremezlik raporu aldı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDILAR

Olayın ardından jandarma tarafından soruşturma başlatıldı. Kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen şüphelilerin, gece kulübünün bulunduğu Esence Mahallesi'nde yaşadıkları belirlendi. Gözaltına alınan 9 kişi, jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(DHA)