CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun “İktidara geldiğimizde 6 ayda çok şey değişecek. 6 ayda gençler farklı bir Türkiye’de yaşadıklarını görecekler” sözlerini yanlış anlayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Seçimlerin tarihi bellidir, 6 ay sonra ne olacak ki böylesine cüretkâr sözler söyleyebiliyorsunuz?” dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu’nun sözlerini yanlış anladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini yanlış anlayarak yanıt verdi.

Bir Twitch yayınına katılan Kılıçdaroğlu’nun “İktidara geldiğimizde 6 ayda çok şey değişecek. 6 ayda gençler farklı bir Türkiye’de yaşadıklarını görecekler” sözlerini 6 ay sonra seçim olacak şeklinde anlayan Altun, “Yalan, iftira ve yapay krizlerle gündemi kuşatma altına almaya çalışanlar şimdi de 6 ay sonrası için boş vaatler vermeye başladı. Seçimlerin tarihi bellidir” ifadelerini kullandı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi

“Yalan, iftira ve yapay krizlerle gündemi kuşatma altına almaya çalışanlar şimdi de 6 ay sonrası için boş vaatler vermeye başladı. Seçimlerin tarihi bellidir. 6 ay sonra ne olacak ki böylesine cüretkâr sözler söyleyebiliyorsunuz? Hayırdır! Yine kimlerin dolduruşuna geldiniz?”

iletisim-baskani-fahrettin-altun-kilicdaroglu-nun-sozlerini-yanlis-anladi-878915-1.