Gazeteci Candaş Tolga Işık'a açıklamalarda bulunan Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar, "Yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım ben, onu beğenen biriyim ama AK Partili değilim" dedi.

İmamoğlu ile anılan Olay TV'nin sahibi Çağlar: Yakınsam Erdoğan'a yakınım

Gazeteci Candaş Tolga Işık, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar ile konuştuklarını aktardı.

Işık paylaşımında Çağlar'ın, "Gelen iş taleplerini karşılayamadığım için önce benim değil dedim. Ticaret gazetesine bak %100 benim, Ekrem İmamoğlu ile filan ne alakası var? Kanalın muhalif olacağını nerden biliyorlarmış?" dediğini aktardı.

Işık'ın paylaşımına göre, Çağlar açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım ben, onu beğenen biriyim ama AK Partili değilim. Gelen arkadaşlar kendi siyasi görüşlerini değil objektif olarak haberciliklerini ekrana taşıyacak. Yandaşlığa da muhalifliğe de ihtiyacım yok. Devletle hiçbir ticaretim yok. TMSF'ye varolan borcumun 2 katını ödedim. Medyada yeni değilim, 30 senedir bu işi yapıyorum. Olay gazetesi bugün tüm gazetelerden çok satıyor. Televizyonu NTV'nin ilk zamanları gibi olacak. Bu kanal ticari olarak da zarar etmeyecek"

Olay TV'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi tarafından satın alındığı iddia edilmiş, İmamoğlu'na yakın isimler iddiayı yalanlamıştı.