Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Filistin atkısı hediye edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "“We are brothers everytime” (Biz, her zaman kardeşiz) mesajı verdi

İmamoğlu'na Filistin bayrağı: We are brothers everytime

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde 11 büyükşehir belediyesi yetkilileriyle “Üretimin Desteklenmesi, Planlanması ve Ürünlerin Pazarlanması Çalıştayı”nda bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapıp, gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, buradan TÜYAP’a geçti ve bu yıl 24’ncüsü düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı. İmamoğlu’na, fuarın düzenlendiği TÜYAP’ı sınırlarında barındıran Büyükçekmece İlçesi’nin Belediye Başkanı Hasan Akgün de eşlik etti. Fuara katılım gösteren stantları dolaşan İmamoğlu, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“BİZ, HER ZAMAN KARDEŞİZ”

Hemen her stant, İmamoğlu’nu misafir etmek için birbirleriyle yarıştı. Fuarı ziyaret eden vatandaşlar da İmamoğlu ile fotoğraf çektirmek için büyük uğraş verdi. İmamoğlu’nun fuar alanında gerçekleştirdiği gezi, yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman izdihama dönüştü. Sürmene standında horona duran İmamoğlu, Balıkesir Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile birlikte de vatandaşlara zeytin fidanı dağıttı. Filistin standına uğrayan İmamoğlu’na Filistin bayraklı atkı hediye edildi. Stanttaki görevlilerle sohbet edip fotoğraf çektiren İmamoğlu, “We are brothers everytime” (Biz, her zaman kardeşiz) dedi. İmamoğlu, fuardan başladığı gibi, yoğun ilgi altında ayrıldı.