AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kendisine yeni görevinde başarılar diledim" dedi.

İmamoğlu'ndan AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'ye ziyaret: 'Başarılar diledim'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret etti.

Twitter hesabından açıklama yapan İmamoğlu, "AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret edip kendisine yeni görevinde başarılar diledim" dedi.

İmamoğlu açıklamasında, "İstanbul’un hayrına olacak tüm konularda herkesle diyalog içinde olmaktan memnuniyet duyarız" ifadelelerini kullandı.

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

Osman Nuri Kabaktepe, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve son olarak Saadet Partisinde görev almış bir isim. Kabaktepe, 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Fatsa Belediyesi başkan adayı olarak yarışmıştı.

1 Aralık 1970'te Fatsa'da doğan Kabaktepe, Fatsa İmam Hatip Lisesi ve Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde eğitim gördü. Refah Partisi ve Fazilet Partisi'nde çeşitli kademelerde görev alan Kabaktepe, Saadet Partisi İstanbul İl Yönetimi ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. Kabaktepe, 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Fatsa Belediyesi başkan adayı olarak yarıştı.

Daha önceki yıllarda Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı da yürüten Kabaktepe, İlim Yayma Cemiyeti'nde denetim kurulu üyeliği, Türkiye Gençlik Vakfı'nda (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyeliği ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.