MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin kendisine yönelik, “Bu şahıs il il, kapı kapı gezmektedir. Bu şahıs neyi planlamaktadır?” şeklindeki sözlerine yanıt veren İBB Başkanı İmamoğlu, “Beni ne kadar seviyormuş Bahçeli. Sürekli benim yaptıklarımı takip ediyor demek ki” dedi.

İmamoğlu’ndan Bahçeli’nin sözlerine yanıt: Beni ne kadar seviyormuş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kendisinin il gezileri ile ilgili grup toplantısında söylediği sözlere yanıt verdi.

İstanbul Maratonu’nun basın toplantısı esnasında Cumhuriyet muhabirine açıklama yapan İmamoğlu, “Söylediklerinden şimdi haberim oldu. Beni ne kadar seviyormuş Bahçeli. Sürekli benim yaptıklarımı takip ediyor demek ki” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü grup konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik, “Kılıçdaroğlu bürokrasiye değil İBB Başkanı'na kafa yormalıdır. Bu şahıs sadece boş zamanlarında belediye binası ve İstanbul'a uğradığını görüyoruz. Bu şahıs il il, kapı kapı gezmektedir. Bu şahıs neyi planlamaktadır?" ifadelerini kullanmıştı.

“KILIÇDAROĞLU’NUN HABERİ VAR” DEMİŞTİ

İmamoğlu geçen günlerde Gümüşhane, Bayburt, Elazığ ve Diyarbakır gibi kentleri ziyaret ederek buralarda birtakım temaslarda bulunmuştu.

İl gezileriyle ilgili olarak İmamoğlu, “İstanbul'un sınırlarının dışına adım mı atmayalım yani? Ne kadar saçma bir bakış açısı; bir. İkincisi; benim her gezimden partimin, Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun haberi vardır. Çünkü ben kendisini ararım. Gezilerimle ilgili bilgi veririm. Ne için gittiğimi anlatırım. Kendisinin bu süreçle ilgili, her aşamasından, her adımından haberi vardır. Üçüncüsü; benim gezimin gündemi bellidir” açıklamasında bulunmuştu.