İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üniversite öğrencilerine sağladıkları 3 bin 200 liralık destekten bugüne kadar 63 bin 192 kişinin faydalandığını duyurdu.

İmamoğlu: Üniversitelilere sağladığımız 3 bin 200 TL'lik destekten 63 bin 192 öğrenci yararlandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, üniversite öğrencilerine 3 bin 200 TL destek sağladıklarını hatırlattı.

Bugüne kadar 63 bin 192 öğrencinin bu destekten yararlandığını söyleyen İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamda şu bilgiyi verdi:

"Ekonomik zorluk yaşayan genç üniversiteli kardeşlerimiz 5-22 Ekim tarihleri arasında https://gencuniversiteli.ibb.istanbul sayfasından başvurabilir."

BAŞVURULAR 5-22 EKİM TARİHLERİNDE

İmamoğlu, üniversiteli gençlere şöyle seslendi:

"Üniversiteli Genç Kardeşim,

Türkiye’nin en özgür, en eğlenceli, en ilham verici şehrinde yeni bir başlangıç yapıyorsun. Seni tebrik ediyor, hayallerini gerçekleştirmek için en güzel fırsatların İstanbul’da olduğunu müjdelemek istiyorum.

Üniversite yaşamın boyunca İstanbul’da burs ve konaklama konusunun önceliklerin arasında olduğunun farkındayız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak biz de enerjimizi senin daha mutlu ve özgür bir yaşam sürmen için harcıyoruz. “Genç Üniversiteli” projesi kapsamında 2019 yılında başlayan eğitim desteğimiz bu yıl da devam ediyor.

Burs başvurusunu 5-22 Ekim tarihleri arasında web sayfamızdan gerçekleştirebilirsin. Değerlendirmelerin şeffaf, titiz ve adil bir şekilde yapılacağından emin olabilirsin. Çünkü biz herkesin eşit ve adil koşullarda yaşadığı bir yerel yönetim anlayışıyla çalışıyoruz. Şeffaflık ve adalet bizim olmazsa olmaz koşulumuz.

İstanbul’da seni yalnızca maddi konularda değil, kültür, sanat, müzik, bilim ve spora kolayca ulaşabileceğin platformlarla da destekliyoruz. Lütfen bizi takip et. Senin hayallerin için varız, seninle daha umutlu ve güçlüyüz.

Başarı ve sevgi dileklerimle..."