Magazin ünlüsü Selin Ciğerci, Ankara Mamak'ta bedelli askerlik yapan sevgilisi Gökhan Çıra'yı kışladan konvoyla çıkardı. TSK olayla ilgili soruşturma başlattı.

İnceleme başlatıldı: Tezkere alan asker, kışladan konvoyla çıktı

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, tezkeresini alan bir askerin Mamak’ta görev yaptığı kışladan araç konvoyuyla çıktığına ilişkin sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine inceleme başlatıldı.

İHA'nın haberine göre güvenlik kaynakları konu hakkında yaptığı açıklamada, “Tezkeresini alan bir askerin Mamak’ta görev yaptığı kışladan araç konvoyuyla çıktığına ilişkin sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine derhal inceleme başlatılmıştır. Her vatan evladının çok değerli ve eşit olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bu tür bir davranışın kabul edilmesi asla mümkün değildir. Kuralların ve disiplinin bozulmasına asla müsaade edilmeyen TSK da buna aykırı davranışta bulunanlarla ilgili derhal gereği yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Magazin ünlüsü Selin Ciğerci, Ankara Mamak'ta bedelli askerlik yapan sevgilisi Gökhan Çıra'yı askerden almıştı. Asker aileleri kapıda beklerken Ciğerci'nin 4 tane lüks araçla kışlanın içerisine girerek Çıra'yı alması tepki çekmişti.