İnci Sözlük’ün kurucusu Serkan İnci, eski eşi tarafından katledilen Emine Bulut'a ilişkin skandal paylaşımlarda bulundu.

İnci Sözlük kurucusundan Emine Bulut cinayeti hakkında skandal paylaşımlar


AKP'ye yakın paylaşımlarıyla bilinen İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci, eski eşi tarafından kızının gözleri önünde bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Emine Bulut’un ölümüne ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter'da skandal paylaşımlarda bulundu.

Ailelerin dengesinin bozulduğunu ve bu yüzden cinayet de işleneceğini söyleyen İnci, "Bir insan her şeyini kaybettikten sonra, her şeyi yapmaya hazırdır. Can da alır, can da verir, katliam da yapar." dedi.

Kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşım ‘aile içi şiddeti’ ve ‘kadın cinayetlerini’ meşrulaştırdığı sebebiyle büyük tepki çeken İnci, şunları söyledi:

“Emine Bulut cinayeti facia gerçekten. İnsanlık dışı. Allah aşkına ailelerin dengelerini bozmaktan vaz geçin. Boşanmalardan dolayı babalara her türlü zulmü hak gören mahkemelerin nasıl bir bela yarattığını, aile babalarını nasıl insanlıktan çıkardığını görmeye çalışın.

Bir insan her şeyini kaybettikten sonra, her şeyi yapmaya hazırdır. Can da alır, can da verir, katliam da yapar. Mevcut hukuksal altyapı, erkeklerin elini resmi olarak bağlıyor. Yıllarca ailesinin sorumluluğunu taşıyan, hayatını veren adamlar bir mahkeme kağıdı ile yok oluyor.

Maaşına el konuluyor. Evine, barkına, birikimlerine el konuluyor. Çocuklarına el konuluyor. Uzaklaştırma ile yıllardır yaşadığı mahallesine girmesi dahi engelleniyor. Bu durumda her şeyini kaybeden adamın aklına her türlü radikal eylem geliyor. Katliamlar, facialar böyle işleniyor."