Influencer Gizem Üzel’in, Cumhur İttifakı’nın kadın düşmanı politikalarından bahsederek çektiği video sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

14 Mayıs seçimlerine günler kala, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verme çağrıları artıyor. Tanınmış birçok ismin seçimler için yaptığı çağrıların ardından bu kez de influencer (sosyal medya etkileyicisi) Gizem Üzel’in seçime dair çektiği video sosyal medyada gündem oldu.

Gizem Üzel, “Seçim günü makyajı ve kombini” içerikli videosunda Cumhur İttifakı’nın kadın düşmanı politikalarından bahsederek Kılıçdaroğlu’na oy verme çağrısı yapıyor.

Üzel, İmamoğlu’nun Erzurum’da karşılaştığı provokasyona gönderme yaparak videosunu “Başka siyasi görüşten olduğumuz için taşlanmadığımız günlere” ifadeleriyle bitiriyor.

Üzel’in videosunu Twitter’dan paylaşan @busra_kilic02 adlı kullanıcı ise, “Bu güzel kadın yüz binlerce takipçisi olan bir influencer. Kendisini takip eden genç kadınlara bu seçimde kadın düşmanlarıyla mücadele ettiğimizi açık ve net bir biçimde anlatmış. Hem tebrik ederim hem teşekkür ederim” diye yazdı. Twitter’da yapılan paylaşım, yüzbinlerce görüntülenme aldı.