İnönü, Ecevit, Demirel, Erbakan, Türkeş ve Yazıcıoğlu... KGM siyasilerin fotoğraflarını kaldırdı, Bolu Belediyesi yerleştirdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önceki aylarda araç trafiğini engellediği gerekçesi ile kaldırılan eski siyasilerin fotoğraflarını Karaçayır Mahallesi'nde yeni yapılan bir göbeğe yerleştirdi.

medya14.net'te yer alan habere göre, Bolu’da TEM Otoyolu Batı Gişeleri girişi üzerinde bulunan ve Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ekipleri tarafından boya ile kapatılan siyasilerin resimleri Bolu Belediyesi tarafından Karaçayır Mahallesi’ndeki yeni yapılan kavşağa yerleştirildi.

Mermer sütunlara yerleştirilen fotoğraflarda İsmet İnönü, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit, Adnan Menderes, Turgut Özal, Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun resim ve sözleri yer alıyor.

inonu-ecevit-demirel-erbakan-turkes-ve-yazicioglu-bolu-belediyesi-trafik-gerekcesiyle-kaldirdigi-siyasilerin-fotograflarini-yeni-yapilan-gobege-yerlestirdi-903178-1.

inonu-ecevit-demirel-erbakan-turkes-ve-yazicioglu-bolu-belediyesi-trafik-gerekcesiyle-kaldirdigi-siyasilerin-fotograflarini-yeni-yapilan-gobege-yerlestirdi-903179-1.