Tuzla'da lüks bir site inşaatının dış cephesinde çalışırken 5'inci kattan düşerek öldüğü iddia edilen İsa Demirci'nin ailesi, ölümü şüpheli bulduğunu ifade etti. Demirci'nin kardeşi Yunus Demirci, "Benim ağabeyim 15-20'nci katta çalışmış bir insan. Hiçbir şekilde sağlık problemi yok. Ağabeyim öldükten sonra cebinden telefonu alınmış ve içindeki kayıtlar silinmiş" dedi.

İnşaattan düşerek öldüğü söylenen işçinin ailesi: Ölüm şüpheli, telefon kayıtları silinmiş
Fotoğraf: DHA

Tuzla'da lüks bir site inşaatının dış cephesinde mesai arkadaşlarıyla çalışırken 5'inci kattan düştüğü öne sürülen İsa Demirci hayatını kaybetti.

Demirci'nin ölümünün düşme sonucu gerçekleşmediğini ifade eden yakınları ise Demirci'nin telefonunun içindeki kayıtların silindiğini söyledi. İsa Demirci'nin kardeşi Yusuf Demirci, "Silinen kayıtların ortaya çıkmasını ve kamera görüntülerinin incelenmesini istiyorum" dedi.

Tuzla İçmeler'de 26 Temmuz Salı günü meydana gelen olayda, 42 yaşındaki inşaat işçisi 3 çocuk babası İsa Demirci'nin dış cephesini yapmak için iskeleye çıktığı sırada 5'inci kattan düştüğü öne sürüldü. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Demirci, çevredeki en yakın özel hastaneye kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Demirci, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Demirci'nin mesai arkadaşlarının ifadesini aldı. Öte yandan İsa Demirci'nin düşmesinin hemen ardından çekilen görüntülerde Demirci'nin yerde yattığı, mesai arkadaşlarının da ambulansın gelmesini beklediği görüldü. İsa Demirci'nin naaşının olaydan iki gün sonra memleketi Ordu'da toprağa verildiği öğrenildi.

'ŞÜPHELİ İŞLER VAR'

Demirci'nin yakınları ise ölümü şüpheli bularak emniyetten olayın ayrıntılı olarak incelenmesi çağrısında bulundu. İsa Demirci'nin kardeşi Yunus Demirci, ağabeyinin ölümünü şüpheli bulduğunu ve emniyetin olayı detaylı olarak incelemesi gerektiğini belirterek, "Ağabeyimin inşaattan düştüğünü haber verdiler. Hastanede ağabeyimi kaybettik. Ama ben inanıyorum ki ağabeyim inşaattan düşerek ölmedi. Ortada mutlaka şüpheli işler var. Ben bunun kanaatindeyim. Benim emniyet müdüründen ve herkesten isteğim, bu işin ayrıntılı olarak incelenmesi ve özellikle ağabeyimin yanında çalıştığı elemanların yeniden sorguya çekilmesini rica ediyorum. Benim ağabeyim 15-20'nci katta çalışmış bir insan. Hiçbir şekilde sağlık problemi yok. Yükseklik korkusu yok. Benim ağabeyim beşinci kattan düşüp ölecek biri değil. Bunu herkes bilir. Ben bu olayın şüpheli olduğunu düşünüyorum. Benim ağabeyim öldükten sonra cebinden telefonu alınmış ve içindeki kayıtlar silinmiş. Bu silinen kayıtların ortaya çıkmasını ve kamera görüntülerinin incelenmesini istiyorum. Ben devletin adaletine güveniyorum. Bu olayın kesin olarak çözülmesini istiyorum. Sonuna kadar da mücadele edeceğim" dedi.

DHA