İnter, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve adı Barcelona ile anılan Lautaro Martinez'i bırakmak istemiyor. İtalyan ekibinin CEO'su Giuseppe Marotta, "Inter'in hedefi büyümek ve gelişmek ve bunu yaparken en iyi oyuncularınızı satamazsınız" dedi

Inter, Lautaro Martinez'i bırakmak istemiyor

Inter, adı Barcelona ile anılan Arjantinli golcü Lautaro Martinez'i bırakmak istemiyor.

Serie A'da Juventus'un önünde lider durumda bulunan Inter'de bu sezon Arjantinli oyuncu Lautaro Martinez, performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

NTV Spor'da yer alan habere göre, İtalyan ekibinin CEO'su Giuseppe Marotta, Barcelona'nın ilgilendiği iddia edilen Martinez ile ilgili, "Inter'in hedefi büyümek ve gelişmek ve bunu yaparken en iyi oyuncularınızı satamazsınız" ifadelerini kullandı.

BARCELONA İLGİLENİYOR İDDİASI

Barcelona'nın, uzun süredir transfer listesinde yer alan Lautaro Martinez için ocak ayında Inter'in kapısını çalacağı iddia ediliyor.

Don Balon'da yer alan habere göre; Barcelona, Lautaro Martinez için Inter'e 70 milyon avro ve Arturo Vidal'i önerecek. Lautaro'yu Luis Suarez'in yerine uzun vadeli bir proje olarak düşünen Barcelona, Messi sonrası dönem için Griezmann, Lautaro ve Ansu Fati'den oluşan önemli bir hücum hattını da oluşturmuş olacak.

Inter, 22 yaşındaki Lautaro Martinez'i 2018 yazında 25 milyon avro bonservis karşılığında Racing Club'tan transfer etmişti.

Martinez, Inter ile 19 maçta 13 gol atmayı başardı.