Eskişehir’de, İrem Ayrancı’yı bıçaklayarak, öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Afganistan uyruklu İzzetullah Entuzam, ‘kasten öldürme’ suçundan 18 yıl, kadının parası ile cep telefonunu çaldığı için de ‘hırsızlık’tan 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İrem Ayrancı’yı öldüren İzzetullah Entuzam adlı erkeğe, 26 yıl hapis cezası

Eskişehir’de yaşayan İrem Ayrancı'dan geçen yıl 14 Ağustos'ta haber alamayan yakınları, polis ekiplerinden yardım istedi. Adrese giden ekipler, kapıyı çilingire açtırarak, girdikleri evde kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Ayrancı’nın evde bulunamayan cep telefonunun izini sürüp, katil zanlısı İzzetullah Entuzam'u yakaladı. Emirler Mahallesi'nde saklandığı kulübede gözaltına alınan Entuzam, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Entuzam hakkında, ‘kasten öldürme’ suçundan Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

KASTEN ÖLDÜRME VE HIRSIZLIK SUÇLARINDAN CEZA ALDI

DHA’nın aktardığına göre, İzzetullah Entuzam hakkında yargılama tamamlandı. Tutuklu sanık, karar duruşmasına Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Mahkeme heyeti, İrem Ayrancı’yı bıçaklayarak öldüren İzzetullah Entuzam'a ‘kasten öldürmek’ suçundan 18 yıl, cep telefonu ve parasını çaldığı için de ‘hırsızlık’ suçundan 8 yıl hapis cezası verdi.