AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kandil, Manisa’da bir buzdolabı fabrikasında çalışmak isteyen yurttaşlara, “İsmimi verin, hemen iş başı yapacaksınız” dedi

İş başvurusunda yeni dönem: AKP’li yöneticinin ismini veriyorsun, hemen işe başlıyorsun!



AYCAN KARADAĞ

Türkiye genelinde en temel sorunların başında işsizlik gelirken AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kandil, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Manisa’da bir buzdolabında çalışmak elaman alımı sonrası sosyal medyada duyuru yapan Kandil, başvuru için iletişim numarası vererek ismini söylemeleri halinde hemen iş başı yapacaklarını ifade etti.

Kandil yaptığı paylaşımda, “200 kişi Manisa’da buzdolabı fabrikasında çalışacak eleman ihtiyacı vardır. 3500 TL il başlayacak, yaş sınırı yok, sigortası, yol, yemek, servis var. Çalışmak isteyenler varsa hemen iş başı yapacaktır. Benim ismimi vermeniz yeterlidir” diyerek iletişim numarasını paylaştı.

Öte yandan AKP İzmir’de daha önce torpille işe sokma skandallarının ardından Kandil’in bu paylaşımı sonrası torpilde adete yeni bir çığır açıldı.

Kandil, paylaşımına gelen tepkiler üzerine "işe başvuracaklar için parti ayrımı yapılmadığını, kendisinin de parti ismi vermediğini" söyleyerek savunma yaptı.

is-basvurusunda-yeni-donem-akp-li-yoneticinin-ismini-veriyorsun-hemen-ise-basliyorsun-780350-1.