İşçi Dayanışma Derneği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yurttaşlardan evde olduklarını gösteren fotoğraf ve videoları paylaşmalarını istemesine yanıt vererek, "Biz işçiler evde kalamıyoruz. Çünkü hükümet olarak zorunlu işler dışındaki işleri durdurmadınız!" dedi.

İşçi Dayanışma Derneği'nden Bakan Koca'ya: Biz işçiler evde kalamıyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yurttaşlardan kısıtlamalara uyup evde kalmalarını ve evde olduklarını gösteren fotoğraf ile video paylaşmalarını istedi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından "biz evdeyiz" etiketiyle ve makamında çekilen fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"En iyi tedbir evimizdir. Evde geçen zaman arttıkça salgınla mücadele gücümüz de artacak. Ben işimin başında olmak zorundayım. Sizden evde olduğunuzu gösteren fotoğraf ve videoları bekliyoruz."

İşçi Dayanışma Derneği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bakan Koca'ya yanıt verdi.

Yapılan açıklamada, "Sağlık Bakanı @drfahrettinkoca evde kaldığımızı gösteren #bizevdeyiz fotoları istemiş. Biz işçiler evde kalamıyoruz. An itibariyle çalışırken fotomuz. Çünkü hükümet olarak zorunlu işler dışındaki işleri durdurmadınız! İscilere #ücretliizin vermediniz!" ifadelerini yer verildi.