HDP’nin Diyarbakır mitingine düzenlenen IŞİD’in bombalı saldırısı ardından, “Demirtaş'ın sazı mı patlamış” diye alay eden Esra Elönü adlı şahıs, yandaş Türk Medya grubu ile anlaştı.

IŞİD’in katliamı ardından ‘Demirtaş’ın sazı mı patlamış’ diyen isim yandaş gruba transfer oldu

IŞİD’in, HDP’nin Diyarbakır mitinginde gerçekleştirdiği ve 5 kişinin canına mal olan bombalı saldırı üzerinden HDP ile alay eden Esra Elönü adlı şahıs, yandaş Türk Medya grubuyla anlaştı.

Haber7'de köşe yazıları yazan ve Ülke TV'de de Arafta Sorular isimli programın sunuculuğunu yapan Elönü yeni bir medya grubuyla anlaştı. Elönü yaptığı açıklamada, "Pazar günleri Arafta Sorulara 24 TV’de devam edeceğim Allah’ın izniyle. Yazılarımla da Starda olacağım inşallah" dedi.

KENDİ KENDİNİZİ PATLATMIŞSINIZDIR!

Elönü, 7 Haziran 2015 seçimlerinden iki gün önce, HDP’nin Diyarbakır mitinginde düzenlenen IŞİD saldırısı ardından sosyal medyadan yazdıklarıyla büyük tepki toplamıştı.

Esra Elönü, “Ya zılgıt çeke çeke defolun. Sırf Katil Erdoğan demek için kendinizi patlatmışsınızdır siz. Siz Yasin kadar ölemezsiniz” ve "Demirtaş'ın sazı mı patlamış!! Anlamadım" diye yazmıştı.

isid-in-katliami-ardindan-demirtas-in-sazi-mi-patlamis-diyen-isim-yandas-gruba-transfer-oldu-791606-1.

DİYARBAKIR SALDISI

HDP'nin 5 Haziran 2015’te Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda düzenlediği ve yüzbinlerce kişinin katıldığı “Büyük İnsanlık” mitingine yönelik bombalı saldırıda IŞİD tarafından iki bomba patlatılmıştı. 2 bin 360 polisin görevli olduğu alana yerleştirilen bombaların patlatılması sonucu Ramazan Yıldız, Necati Kurul, Şehmuz Kaçan, Civan Arslan ve Ali Türkmen yaşamını yitirmiş, 400’ü aşkın kişi de yaralanmıştı.

SEVDA NOYAN VAKASI

Ülke TV’de Esra Elönü’ün sunduğu “Arafta Sorular” isimli programa katılan Sevda Noyan, “15 Temmuz kursağımızda kaldı. Vallahi yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda, maddi manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası” şeklinde beyanlarda bulunmuştu.