Oyuncu Işıl Yücesoy ve Vahide Perçin, Altın Kelebek Ödülleri'nde adaylıktan çekildiklerini duyurdu. İki isim yaptığı açıklamalarda "adaylık sisteminin adaletli olmadığına" vurgu yaptı.

Işıl Yücesoy ve Vahide Perçin, 'Altın Kelebek' adaylığından çekildi

Oyuncu Işıl Yücesoy ve Vahide Perçin, Altın Kelebek Ödülleri'nde adaylıktan çekildiklerini bildirdi.

Oyuncu Işıl Yücesoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde açıklanan Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' kategorisinde aday gösterilmişim. Pantene ekibine, Hürriyet Kelebek ailesine ve oylama yapan tüm izleyicilere teşekkür ederim" dedi.

"Adaylık sisteminin doğru bir uygulama ile belirlendiğini düşünmediğim için adaylıktan çekildiğimi belirtmek istiyorum" diyen Yücesoy, şu ifadeleri kullandı: "Tüm seyircilerimizin 53 yıllık sevgisi benim için hayatta aldığım en kıymetli ödüldür. Bu yarışmaya katılmaya hak kazanan tüm genç arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

VAHİDE PERÇİN: ADAYLIK SEÇİMİ ADALETLİ YAPILMIYOR

Oyuncu Vahide Perçin de adaylıktan çekildiğini bildirdi.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Perçin, "Adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum" ifadelerini kullandı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN DA ADAYLIKTAN ÇEKİLMİŞTİ

Armağan Çağlayan da geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödülleri adaylığından çekildiğini açıklamıştı.

Çağlayan, "Altın Kelebek Ödüllerin’de Gör Beni,Dur Bi Dinle ile dijital en iyi içeriğe aday olmuşuz.Ekip arkadaşlarımın da onayıyla,sosyal medyanın ve YouTube seyircisinin bize verdiği ödülden hiçbir ödülün daha önemli olmadığına karar vererek, Altın Kelebek adaylığından çekiliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.