İstanbul Cocktail Festival, 5-6 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta müdavimlerini bekliyor. Bu yıl altıncı kez WonderWheel ve URU organizasyonu ile gerçekleşecek festivalin biletlerine Biletix, Biletino ve KüçükÇiftlik Park gişesinden ulaşılabilecek.

İstanbul Cocktail Festival 5-6 Ağustos'ta Küçükçiftlik Park'ta!

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan İstanbul Cocktail Festival, bu yıl altıncı kez Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilecek.

Popüler kokteyl duraklarının en sevilen sunumları, uzman miksolojistler ve gurmelerden atölyeler, her damak tadına hitap edecek yemek alanı, özgün butiklerin tasarım ürünleri, gün boyu sürecek aktiviteler ve oyunlar ile renklenecek İstanbul Cocktail Festival'da bu sene de canlı performanslarıyla birbirinden değerli isimler sahnede olacak. 

Son dönem sektörün en popüler genç isimlerinden İngiliz müzisyen şarkıcı ve söz yazarı Elderbrook, yerli müziğin dikkat çeken yapımcılarından Mert Demir, R&B, trap elementleriyle Anadolu motiflerini yoğurduğu ses paletiyle dikkat çeken Emir Taha ve son günlerin en popüler kadın seslerinden Selin'in açıklandığı festivalin ilk müzisyen konuklarına önümüzdeki günlerde yerli ve küresel sahneden yeni isimler eklenmeye devam edecek.

Festivalde sahne alacak sanatçılar şu şekilde: 
 
ELDERBROOK (LIVE)

Yaşayan bir efsane, birden fazla enstrüman çalabilen, duygusal müzikler yaratma konusunda içgüdüsel bir yeteneğe sahip yapımcı, şarkıcı ve söz yazarı Elderbrook, canlı performansı ile 6 Ağustos Pazar akşamı sahnede olacak. Profesyonel olarak Elderbrook olarak bilinen Alexander Kotz, bir İngiliz müzisyen, söz yazarı ve yapımcıdır. Müzisyenlik kariyeri, 2015 yılında, Alman ikili Andhim tarafından remixlenen ve Mixmag'in 2015'in en iyi şarkılarından biri haline gelen "How Many Times" şarkısını içeren ilk EP'sini yayınlamasıyla başladı.


 
MERT DEMİR

Pop, R&B ve arabesk gibi çeşitli müzik türlerini harmanlayarak oluşturduğu özgün tarzıyla kısa süre içerisinde lokal sahnenin dikkat çeken isimlerinden biri olan Mert Demir, Mabel Matiz ile seslendirdiği 'Antidepresan' ile geçtiğimiz yıla damgasını vurdu. Genç şarkıcı 5 Ağustos Cumartesi günü festival sahnesinde olacak.

EMİR TAHA

Türkçe psikedelia ve Güney Londra’nın renklerini; alternatif R&B, leftfield electronica ve içinde büyüdüğü kültürün sesleriyle birleştiren Emir Taha; 6 Ağustos Pazar günü festivalin konuğu olacak. Hayatının ilk 18 yılını Türkiye’de geçiren müzisyen, genç yaşta müzik prodüksiyonuna merak saldı. Kendi kendine prodüksiyon yapmayı öğrendikten sonra sevdiği parçaları özgün stiliyle seslendirerek internette paylaşmaya başladı.  Üniversite için taşındığı Londra’da müzikal üretimlerine devam eden Emir Taha, buradaki açık mikrofon performanslarıyla ismini duyurmaya devam etti. Hayatına Güney Londra’da devam eden sanatçı; ev arkadaşları Jay Moon ve Pablo Bowman ile beraber müzik yapıyor, Detonate (Sia, Diplo, Labrinth), Felix Joseph (Pa Salieu, Mahalia) ve Al Shux (SZA) başta olmak üzere saygın prodüktörler ile çalışarak üretmeye, hayran kitlesini büyütmeye devam ediyor.

SELİN

Müzikle büyüyen ve yıllardır kendi bestelerini yapan, Türkçe ve İngilizce sözleri harmanlayarak şarkılarına başarılı bir şekilde yansıtan son günlerin en popüler kadın sanatçılarından Selin, 5 Ağustos Cumartesi festivalde yerini alacak.

5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalin biletlerine Biletix, Biletino ve KüçükÇiftlik Park gişesinden ulaşılabilecek. 

KüçükÇiftlik Park hakkında...

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.