İstanbul Eyüpsultan’da 4 gün önce kaybolan 26 yaşındaki Seher Akkoyun, Kağıthane’deki bir kafeteryanın tuvaletinde ölü olarak bulundu. Akkoyun'un cansız bedeninin yanında ise şırınga bulunduğu bildirildi.

İstanbul'da 4 gündür kayıp Seher, kafeteryanın tuvaletinde ölü bulundu

İstanbul'da 4 gün önce kaybolan ve kendisinden haber alınmayan 26 yaşındaki Seher Akkoyun, bir kafede ölü bulundu.

Saat 19.00 sıralarında Kağıthane Merkez Mahallesi’ndeki bir kafeteryada meydana gelen olaya göre, Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi’nde yaşayan Seher Akkoyun geçtiğimiz Cumartesi günü evden çıktı. Genç kızdan o andan itibaren haber alınmaması üzerine ailesi emniyete giderek kayıp ihbarında bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Kağıthane'de bir iş hanındaki kafede çalışanlar, temizlik amacıyla girdikleri tuvalette Akkoyun'un hareketsiz yattığını görerek, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine ekipler Akkoyun'un hayatını kaybettiğini belirledi.

ŞIRINGA BULUNDU

Bunun üzerine iş hanı ve kafeteryanın güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı. Yapılan incelemeler sonucunda Akkoyun'un binaya girdikten sonra asansörle kafeteryaya çıktığı ve tuvalete girdiği tespit edildi.

Yapılan incelemede, Akkoyun'a ait cansız bedenin yanında şırınga bulundu. Seher Akkoyun’un cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

(İHA)