İstanbul Eyüpsultan’da annesiyle kuruyemiş dükkanının önünde bekleyen bir çocuk, tanımadığı bir erkeğin yumruklu saldırısına uğradı.

İstanbul'da 9 yaşındaki çocuğa yumruklu saldırı

İstanbul Eyüpsultan’da annesi ile bir kuruyemiş dükkanının önünde bekleyen çocuk tanımadığı bir erkek tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Saldırgan hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İHA'nın haberine göre; olay, geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan Rami Cuma Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 9 yaşındaki Melih Kahya, annesi ile birlikte alışveriş için bir kuruyemiş dükkanının önüne geldi. Annesi alışveriş yaparken yanında bekleyen Melih Kayha’ya tanımadıkları bir şahıs yumruk ile vurdu. Kafasına gelen yumruklu saldırı sonrası ne olduğunu anlamayan çocuk yaşananları annesine anlattı.

SALDIRGAN KAMERALARA YANSIDI

Annesinin yanında beklediği esnada tanımadıkları bir şahıs tarafından saldırıya uğrayan çocuğun yaşadıkları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde annesinin yanında bekleyen çocuğa yaklaşan şahsın yumrukla çocuğun kafasına vurduğu görüldü.

Şahsın daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi de görüntülere yansıdı.