İstanbul’da bugün trafiğe kapalı olan yollar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs’ta bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Açıklamaya göre Tarlabaşı Bulvarı, Mete Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Sıraselviler Caddesi, Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatılacak.
Unkapanı Köprüsü’nden ve Perşembe Pazarı’ndan gelen akım, Kasımpaşa ve Karaköy istikametine yönlendirilecek.

Kasımpaşa’dan gelen akım, Hasköy ve Karaköy istikametine; Dolapdere’den gelen akım da Divan Kavşağı’ndan Şişli istikametine veya stat üzerinden Beşiktaş istikametine yönlendirilecek. Dolmabahçe Gazhane Caddesi’nden gelen akım, Gümüşsuyu’na verilmeden Beşiktaş ve Karaköy istikametine yönlendirilecek. Şişhane’den gelen akım, Kasımpaşa ve Unkapanı Köprü istikametine yönlendirilecek. Şişli’den gelen akım, Yedikuyular Caddesi’ne ve Taksim tünel üzerinden Beşiktaş istikametine yönlendirilecek. Defterdar Yokuşu’ndan Taksim’e çıkan yol kapatılacak. Mebusan Yokuşu Caddesi çıkış istikameti Meclis-i Mebusan Caddesi’yle kesişim noktasından kapatılarak, akım Karaköy istikametine verilecek.

Halaskargazi Caddesi’ne alternatif olarak akımın Abide-i Hürriyet Caddesi istikametine yönlendirileceği açıklandı.

Anadolu yakasında ise Turgut Özal Bulvarı (Büyükyalı Köprüsü ile Piri Reis Caddesi kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar, Feyzullah Caddesi (Maltepe Bağdat Caddesi ile İstasyon Caddesi arası), Maltepe İstasyon Caddesi (Feyzullah Caddesi kavşağından Şehit Nedim Özpolat Sokak kavşağına kadar) ve Şehit Nedim Özpolat Sokak’ın trafiğe kapatılacağı belirtildi.