İstanbul Cihangir'deki bir mekanda düzenlenen doğum günü partisinde ne maske takıldı, ne de sosyal mesafeye dikkat edildi. Partiye katılanlar görüntüleri sosyal medyadan "Korona bak dalgana kardeşim manyak olursun..." mesajıyla paylaştı.

İstanbul'da dansözlü parti: “Korona bak dalgana kardeşim”

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler sonrası İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle restoran, kafeterya ve benzeri eğlence yerlerinde saat 00.00’dan itibaren müzik yayınına izin verilmeyeceği ve faaliyetine devam ettiği tespit edilen işletmeler kapatılacağı bildirilmişti.

Bu kapsamda Türkiye genelinde denetimler devam ederken, Beyoğlu Cihangir'deki ünlü bir restoranda önceki gece skandal görüntüler kaydedildi.

İHA'nın aktardığı habere göre, salgına rağmen bir araya gelen grup, maske takmayarak ve sosyal mesafe kurallarına uymayarak eğlenmeye başladı. Dansözlü partide oryantal müzikler eşliğinde göbek atan ve halay çeken grup, ne kendi sağlıklarını ne de içeridekilerin sağlığını umursadı.

Çalışanlar dışında kimsenin maske takmadığı partide yaşananlar ise kameralara yansıdı. Partiye katılanlar o anları 'Corona bak dalgana kardeşim manyak olursun' notuyla bir de sosyal medyada paylaştı.

Polis ve belediye ekiplerinin kuralları hiçe sayan partinin yapıldığı mekan için harekete geçtiği belirtildi.

istanbul-daki-unlu-isletmede-dansozlu-parti-korona-bak-dalgana-788801-1.

istanbul-daki-unlu-isletmede-dansozlu-parti-korona-bak-dalgana-788800-1.

istanbul-daki-unlu-isletmede-dansozlu-parti-korona-bak-dalgana-788802-1.