Şişli'de özel bir cerrahi tıp merkezinde hemşireyi bıçakla rehin alan Ramazan K. isimli erkeğin tutuklanmasına karar verildi.

İstanbul'da hemşireyi bıçakla rehin alan kişi tutuklandı

İstanbul Şişli’deki özel bir cerrahi tıp merkezine giderek görev yapmakta olan hemşireyi rehin alan, ancak daha sonra özel tim tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şişli Merkez Mahallesi Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde önceki gün saat 15.30 sıralarında özel bir cerrahi tıp merkezinde meydana gelen olayda, Ramazan K.(30) tıp merkezine girmiş ve montunun altında sakladığı ekmek bıçağıyla hemşire Hayrünnisa C’yi rehin almıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar sonucunda Ramazan K’yı etkisiz hale getirerek hemşireyi kurtarmış, saldırganı ise gözaltına almıştı.

11 SUÇTAN KAYDININ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Yaralama suçundan da olmak üzere 11 suç kaydının olduğu tespit edilen şüpheli Ramazan K, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün öğle saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüpheli Ramazan K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANKA