İstanbul'da kar yağışı başladı. Beylikdüzü, Esenyurt ve Sultangazi'de gece saatlerinde kar yağışı etkili olurken, araçların üzeri beyaza büründü. Daha sonra Taksim'de de etkisini gösteren kar yağışı, kentin birçok ilçesinde etkisini göstermeye başladı. Kar yağışı Anadolu Yakası'nda etkili oluyor.

İstanbul'da kar yağışı başladı
Fotoğraf: İHA

İstanbul’da uzun süredir beklenen kar gece saatlerinde etkisini gösterdi. İstanbul’un birçok ilçesinde kar geçişleri meydana geldi.

Beylikdüzü, Sultangazi ve Esenyurt’ta etkisini gösteren kar yağışı ilerleyen saatlerde birçok ilçede başladı.

Yurttaşlar, ilçelerine yağan ilk karı cep telefonu kameraları tarafından görüntüledi. Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, çocukları da sokağa çıkardı.

istanbul-da-kar-yagisi-basladi-1120642-1.

Çocuklar yağan ilk karla oynamaya başladı. Bazı yurttaşlar ise otomobilin üzerini kaplayan kara “Beylikdüzü” kelimesiyle birlikte karın düştüğü bugünün tarihini yazdı.

istanbul-da-kar-yagisi-basladi-1120643-1.

Taksim’de de etkili olan kar yağışı belli aralıklarla yağdı. İstiklal Caddesi’nde kara yakalanan yurttaşlar, karın keyfini bol bol fotoğraf çekerek çıkardı.

istanbul-da-kar-yagisi-basladi-1120671-1.

Avrupa Yakası'ndan giriş yapan kar yağışı ilerleyen saatlerde Anadolu Yakası'nda da başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle her yer kısa sürede beyaza bürünmeye başladı. Kar yağışı Çamlıca Tepesi'ni kısa sürede beyaza bürüdü.