Arnavutköy’de minibüsçüler arasında çıkan park tartışması silahlı çatışmaya dönüştü. 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Arnavutköy, Karlıbayır Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde saat 16.30’da meydana gelen olayda iki ayrı hatta çalışan minibüsçü grubu silahlı çatışmaya girdi. Çatışmanın ardından yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan 3 minibüsçü hayatını kaybederken 3 minibüsçü de […]

İstanbul’da minibüsçüler çatıştı: 3 ölü

Arnavutköy’de minibüsçüler arasında çıkan park tartışması silahlı çatışmaya dönüştü. 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Arnavutköy, Karlıbayır Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde saat 16.30’da meydana gelen olayda iki ayrı hatta çalışan minibüsçü grubu silahlı çatışmaya girdi.

Çatışmanın ardından yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan 3 minibüsçü hayatını kaybederken 3 minibüsçü de yaralandı.

Yaşanan olayların ardından hayatıın kaybeden ve yaralanan minibüsçüler Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, ölen ve yaralanan minibüsçülerin yakınlarının olayları büyütmemesi için hastanede yoğun güvenlik önlemleri aldı.