Eyüpsultan'da sanayi sitesinde bulunan bir fabrikada çıkan yangında bir işçinin yaralandığı bilgisi verilirken bir işçinin ise kayıp olduğu belirtildi. Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, yangının kontrol altına alındığı bilgisini verirken, kayıp işçinin içeride kalmış olabilme ihtimaline karşı çalışmalar sürüyor.

İstanbul'da sanayi sitesinde fabrika yangını:1 işçi yaralı, 1 işçi kayıp
Fotoğraf: İHA

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinin Pirinççi Mahallesi'ndeki bir fabrikada çıkan yangında bir işçinin yaralandığı, bir işçinin de kayıp olduğu bilgisi verildi.

Edinilen bilgiye göre Eyüpsultan'da sanayi sitesindeki yangın saat 13.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangına müdahale sürüyor.

ÇEVREDEKİ FABRİKALAR BOŞALTILDI

İhbar üzerinde olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının söndürülmesi için çalışmalar sürerken yakındaki boya fabrikasına sıçramaması için çalışmalar sürüyor.

Çevredeki fabrikalar boşaltılırken, bölgede yollar araç trafiğine kapatıldı. Fabrikanın üzeri kara bulutlarla kaplanırken, yangın havadan görüntülendi.

EYÜPSULTAN KAYMAKAMI: YANGIN KONTROL ALTINA ALINMIŞ

Olaya ilşkin açıklama yapan Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, "Yangın kontrol altına alınmış ve bir kısım alanda soğutma çalışmalarına geçilmiş. Söndürme çalışmaları bir kısım alanda devam etmektedir. Bir kişiye ulaşılamıyor veya haber alınamıyor. İnşallah o kişiye de ulaşabilmeyi, haber almayı umut ediyoruz" dedi.

(İHA, DHA)