İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu bir mobil uygulama üzerinde çalıştıklarını kaydetti. Uygulamaya göre, müşteriler, taksinin şoförüne; kurallara uyma, nezaket, yolcu ve yol güvenliği gibi birçok konuda puan verecek.

İstanbul’da taksicilere puan sistemi geliyor

İstanbul’da başlatılması planlanan yeni düzenlemeye göre, müşteriler, taksinin şoförüne; kurallara uyma, nezaket, yolcu ve yol güvenliği gibi birçok konuda puan verecek. Bu puan, sistem üzerinden görülecek.

İHA'da yer alan habere göre, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, bir mobil uygulama üzerinde çalıştıkları bilgisini vererek, yeni uygulamayla birlikte, müşterilerin taksinin şoförüne; kurallara uyma, nezaket, yolcu ve yol güvenliği gibi birçok konuda puan vereceğini, söz konusu puanların da sistem üzerinden görüleceğini bildirdi.

SEKTÖRDE İŞ KAYBI YÜZDE 60 SEVİYESİNDE

Pandeminin halen işlerini etkilemeye devam ettiğini, sektördeki iş kaybının yüzde 60 seviyesinde olduğunu kaydeden ve eylül gibi pandemi etkisinin daha da azalacağını öngördüklerini ifade eden Aksu, bir mobil uygulama üzerinde çalıştıkları bilgisini verdi. Aksu, "Ödüllendirme sistemini getirerek müşterilerimize daha da kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu çalışmamız bittiğinde müjdeyi vermiş olacağız. Sektörde iyi örnekleri çoğaltarak müşterilerimizi daha memnun ve mutlu etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.