Türk elektronik müziğin önemli isimlerinden Mahmut Orhan, İstanbul Kavuştayı kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşuyor.

İstanbul Kavuştayı: Mahmut Orhan Live in Concert W/Orchestra Harbiye Açık Hava’ya konuk oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ. tarafından düzenlenen İstanbul Kavuştayı, müziğin önde gelen isimlerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türk elektronik müziğin önde gelen isimlerinden Mahmut Orhan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Dünya sahnelerinde markalaşan prodüktör/DJ Mahmut Orhan, ilk kez gerçekleştireceği orkestral canlı elektronik müzik performansı için çoklu orkestra ile 24 Ekim Pazar günü, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda müzikseverlere deneyim ve eğlence dolu bir gece yaşatacak.

2 perdeden meydana gelecek olan performansın ilk perdesinde eşsiz bestelerini özgün notalar ile buluşturacak olan sanatçı, ikinci perdede DJ masasındaki ustalığını sergileyecek. Etkinlik boyunca müziğe eşlik edecek olan görsel şovlar sadece işitsel değil, görsel deneyimi de zirveye taşıyacak.

Mahmut Orhan konseri için biletler, Biletix’te.

Tarih: 24 Ekim Pazar
Saat: 21.00 (Kapı açılış: 19.30)
Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu