İstanbul merkezli Softforay Dijital Dönüşüm ile ABD’li global yönetim ve stratejik danışmanlık şirketi NMS Consulting, ortaklık anlaşması imzaladı.

İstanbul merkezli Softforay’a ABD’li ortak

Türk ve ABD’li şirketler arasında yapılan iş birliği anlaşmalarına bir ortaklık daha eklendi. İstanbul merkezli Softforay Dijital Dönüşüm ve ABD’li global yönetim ve stratejik danışmanlık şirketi NMS Consulting arasında ortaklık anlaşması imzalandı.

Anlaşma sonrasında bilgi sistemleri, insan kaynakları, mali denetim, süreç yönetimi, risk yönetimi, birleşme ve devralmalar, devlet teşvikleri hazırlıkları, organizasyonel mimari ve kurumsal yönetim kurulu hizmetleri konularında uçtan uca danışmanlık hizmetleri veren Softforay’ adını ‘NMS Consulting MENA ( Ortadoğu ve Kuzey Afrika)’ olarak değiştirdi.

NMS Consulting Yönetici Ortağı, özel sermaye, birleşme, satın alma ve stratejiden sorumlu Dünya Başkanı Trevor M. Saliba, NMS Consulting MENA olarak, Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde özel ve kamu kuruluşlarının iş süreçleri, bilgi sistemleri ve ilgili diğer alanlarında çözümler üretip müşterilerinin uzun vadeli hedeflerini sürdürmelerine yardımcı olacaklarını, aynı zamanda pazar fırsatlarını ve tehditleri belirlemeye odaklanacaklarını açıkladı.

NMS Kıdemli Ortağı ve MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) Başkanı Aykut Çakır ise NMS Consulting'e katılarak, Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde müşterilerine büyüme, gelişme ve değişim konularında güçlü çözümler sunacaklarını söyledi. Aykut Çakır; ‘’Şirketlerin COVID-19 sonrası gelişmek için yeni yollar bulması gerekiyor, NMS olarak çözümlerimizle bunun tam merkezinde olacağız’’ diye konuştu.

istanbul-merkezli-softforay-a-abd-li-ortak-899891-1.
MENA Başkanı Aykut Çakır

NMS Consulting, 2019’da ABD’de yaygın olan işletme ve teknoloji dergisi The Silicon Review tarafından 2019'un en hızlı büyüyen 50 şirketinden biri olarak seçildi. NMS ayrıca proje sunma ve en iyi işveren markasıyla ilk 50 listesine girerek, dünya çapında danışmanlık sektöründe çalışmak için en iyi yerlerden biri olarak kabul edildi. Firmanın ABD dışında, İngiltere, Almanya, Hindistan, Fransa ve Çin gibi ülkelerde ofisleri ve faaliyetleri de mevcut.