Türkiye'nin ilk popüler kültür festivali özelliği taşıyan fizy İstanbul Müzik Haftası, 18-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek.

İstanbul Müzik Haftası 18 Eylül'de başlıyor

Popüler kültürü mercek altına alacak fizy İstanbul Müzik Haftası; Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production Group organizasyonuyla, fizy ana sponsorluğunda 18-23 Eylül 2018 tarihleri arasında ilk kez Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Altı gün boyunca farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak fizy İstanbul Müzik Haftası, birçok müzisyen ve genç sanatçıların performanslarının yanında paneller, söyleşiler, imza günleriyle Türkiye’nin ilk popüler kültür festivali olma özelliğini taşıyor.

18-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fizy İstanbul Müzik Haftası’nda, sanatçıların ve alanının öncü isimlerinin katılımıyla konsept paneller yapılacak. “Kent ve Müzik” başlığında Şehirde Caz, DJ’lik ve Elektronik Müzik, Türkiye’de Hip Hop Kültürü; “Teknoloji ve Müzik” başlığında 21. Yüzyılda Plak, Remiks Kültürü, Ölümsüz Müzik Klipleri; “Dünya ve Müzik” başlığında 90’lar, Müzikle Yaşayan Filmler, Klasik Müzik; “Endüstri ve Müzik” başlığında ise Marka-Celebrity İlişkisi, Jingle Değil Reklam Müziği ve Müzikte Sektör Bilinci gibi panellerle popüler kültür, müzik çerçevesinde mercek altına alınacak.

Alper Erözer, Athena, Ayhan Sicimoğlu, Baran Bayraktar, Bülent Ortaçgil, Ece Seçkin, Edis, Emre Altuğ, Gökcan Sanlıman, Gripin, Kalben, Kenan Doğulu, MFÖ, mor ve ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ömür Gedik, Şebnem Ferah, Selda Bağcan, Simge Sağın, Teoman ve Tuna Kiremitçi sahne alacak. Norveçli söz ve beste yazarı, indie folk/pop sanatçısı Erlend Øye & La Comitiva ve Peter Kruder ve Richard Dorfmeister’ın ortak projesi Kruder & Dorfmeister, 25 Years Anniversary müzikseverlerle buluşacak.