Naciye Torunoğlu adlı kadın evinde ölü bulundu.ulundu. Olayla ilgili Torunoğlu'nun madde bağımlısı olduğu iddia edilen oğlu cinayet şüphelisi olarak aranıyor.

İstanbul Sancaktepe'de kadın cinayeti

Sancaktepe'de Naciye Tolunoğlu adlı kadın evinde başına bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulundu.Naciye Torunoğlu'na bir süredir ulaşamayan anne ve babası durumu durumu polis ekiplerine bildirdi. Çilingir yardımıyla kapıyı açan polis ekipleri içeriye girfiklerinde Naciye Torunoğlu'nun yerde hareketsiz bir şekilde yattığını görerek durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri Naciye Tolunoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

BAŞINA SERT BİR CİSİMLE VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Cinayet Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, evin içerisinde yaklaşık 4 saat delil araştırması yaptı. Ekiplerin ilk incelemelerinde Naciye Tolunoğlu'nun başından sert bir cisimle darbe aldığı belirlendi. İncelemelerin ardından Naciye Tolunoğlu'nun cenazesi morga kaldırıldı. Cenazenin götürülmesi sırasında Tolunoğlu'nun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

istanbul-sancaktepe-de-kadin-cinayeti-622530-1.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ OĞLU

Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ve Cinayet Şube Müdürlüğü'nün olay yerinde yaptığı incelemeler sonucunda Torunoğl'nun iki oğlu ve bir kızı olduğu, eşi ve bir oğlununun Aydın'da inşaatta çalıştığı, madde bağımlısı olduğu belirtilen diğer oğlunun ise annesiyle birlikte yaşadığı öğrenildi. Torunoğlu'nun komşularıise oğlunun annesinden sürekli para istediğini ve kavga ettiklerini söyledi.