İşte Erdoğan'ın resepsiyon ünlüleri

Cumhuriyet Bayramı'nın 96’ıncı yılı kutlamaları nedeniyle AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan tarafından Saray'da düzenlenen resepsiyona, yaklaşık 5 bin kişi davet edildi.

Önceki yıllarda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen kabul töreni bu yıl ilk defa Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde bulunan Sergi Salonu'nda yapıldı. Törende, TSK'nin Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan subay, astsubay, er ve sağlık görevlileri de yer aldı.

Kabul törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılmazken, MHP kurmayları, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu törende yer aldı.

Resepsiyona ayrıca Orhan Gencebay, Engin Altan Düzyatan, Acun Ilıcalı, Kibariye, Burcu Esmersoy, Eser Yenenler, Demet Akalın, Okan Kurt, Oğuzhan Koç, Reynmen, Nihat Hatipoğlu, Esra Erol, Yonca Evcimik, Nihat Doğan ve Ümit Besen gibi ünlü isimler de katıldı.

Erdoğan'ın resepsiyonuna davet edilen oyuncu Demet Evgar ve komedyen Cem Yılmaz ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptıkları açıklamalarda davete katılmayacaklarını duyurmuştu.

cukurda-defineci-avi-540867-1.