İtalya'da erkek bir hemşire, doktor olan sevgilisini kendisine 'koronavirüs bulaştırdığını' söyleyerek öldürdü. Gözaltına alınan zanlı suçunu itiraf etti

İtalya'da bir erkek "Bana koronavirüs bulaştırdı" diyerek doktor olan sevgilisini öldürdü!

Koronavirüs salgınının en sert etkilediği ülkelerin başında gelen İtalya’da koronavirüs yüzünden kadın cinayeti işlendi. İtalya’da yaşayan Antonio De Pace isimli erkek hemşire, doktor olduğu hastanede koronavirüs ile mücadele eden kız arkadaşı Lorena Quaranta’yı öldürdü.

Haberler.com'un yerel basından aktardığı habere göre; 28 yaşındaki De Pace’nin kız arkadaşını “kendisine koronavirüs bulaştırdığı” gerekçesiyle öldürdüğü belirtildi. Salı gecesi polisi arayan De Pace’nin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

Genç doktorun boğazının sıkılarak öldürüldüğü açıklandı.

27 yaşındaki Quaranta’nın cansız bedenini evde bulan polis, De Pace’nin de bileğinde kesikler olduğu ve intihar etmeye çalıştığını duyurdu. Sorguya alınan De Pace, “Onu öldürdüm çünkü bana koronavirüs bulaştırdı” dedi.

De Pace’nin koronavirüs testi negatif çıkarken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

De Pace’ye koronavirüs testi yapılırken İtalyan haber ajansları De Pace ve Quaranta’nın test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu. Quaranta’nın ölmeden önce çok aktif olduğu İtalya’daki doktor ve sağlık çalışanları haklarıyla ilgili çok sert mesajlar paylaştığı açıklandı.