Google Play Store
App Store

İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Suriye’deki yönetimin yeni lideri Muhammed Colani'yle başkent Şam’da bir araya geldi.

Kaynak: İHA
İtalya Dışişleri Bakanı Tajani, Colani'yle görüştü: Yeni bir siyasi, diplomatik ve dostluk ilişkisi başlatıyoruz
FOTOĞRAF: İHA

İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Suriye’deki yönetimin yeni lideri Muhammed Colani'yle başkent Şam’da bir araya geldi.

Avrupalı ülkeler, Suriye’yi yakından takip ederek, başkanlık ve bakanlık düzeyinde ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, başkent Şam’da Suriye’nin yeni lideri Colani'yle görüştü.

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Tajani, şu ifadeleri kullandı:

“Şam’da Suriye'nin yeni siyasi lideri Ahmet eş-Şara ile bir araya geldim. Bugünden itibaren İtalya ve Suriye arasında yeni bir siyasi, diplomatik ve dostluk ilişkisi başlatıyoruz. İtalya ile tarihi ve bağları zengin bir Akdeniz ülkesinin ekonomik ve sosyal iyileşmesini desteklemeye hazırız."