İYİ Parti'de seçim hazırlıkları sürüyor. Parti, bölge istişare toplantılarıyla seçim stratejisini oluşturacak.

İYİ Parti, bölge toplantılarına başlıyor

İYİ Parti, 2023'te yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimine yönelik hazırlıklarına devam ediyor.

Bu kapsamda Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılımıyla bölge istişare toplantıları düzenleyen İYİ Parti yönetimi, il ve ilçe başkanlarından bölgelerin sorunlarını dinleyerek, 2023 seçimleri öncesi politika oluşturuyor.

Bugüne kadar İç Anadolu ve Karadeniz bölge istişare toplantıları düzenleyen İYİ Parti, Marmara Bölge toplantısını bu hafta İstanbul'da yapacak.

Çalışmaya Ege, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge İstişare toplantılarıyla devam edecek İYİ Parti'de bazı bölgelerde iki toplantı yapılması planlanıyor.

Toplantılarda, il ve ilçe başkanları bulundukları bölgelerin ekonomik, tarımsal ve sosyal içerikli sorunlarının yanında çözüm önerilerini de sunuyor.

Teşkilatların çalışmalarının da ele alındığı toplantılarda Akşener, il ve ilçe başkanlarına "her an seçim kararı alınabilirmiş gibi çalışmaları" talimatını veriyor.

Çalışmanın sonuçları, İYİ Parti tarafından yurttaşların sorunlarının çözümüne dönük oluşturulacak politikalara yansıtılacak.

AA