İYİ Parti tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir video paylaşıldı. İYİ Parti'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Her zaferimizde izi olan Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Fotoğraf: Depophotos

İYİ Parti, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Partinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda bir videoya da yer verilerek, "Her zaferimizde izi olan Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz" notu düşüldü.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Şu anda büyük Türk milletinin bir ferdi olarak, bu kutlu güne kavuşmanın en derin sevinci ve heyecanı içindeyim. Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir” sözleriyle başlayan videoda ise şunlar kaydedildi:

"Zafer nedir? Ter döktüğün yılların ödülü olan o diploma, neredeyse imkansızken bir insanın hayatını kurtardığı o an, milyonları sevince boğan o son dakika golü, son saniye smacı, ayakta dakikalarca alkışlandığın o an, bir yıl boyunca beklediğin o bereketli hasat, ardından dökülen o ilk sözü duyduğun anki mutluluğun ve tüm bunları tam bağımsız bir Türkiye’de yaşayabilmemiz için kazanılan o muhteşem büyük zafer…Onun eşiz kahramanları ve başkomutanı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun, çok yaşa Cumhuriyet."