Kalp çarpıntısı şikayetiyle dün akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi'ne kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taburcu oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taburcu oldu
Fotoğraf: AA

Sağlık sorunları nedeniyle dün hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taburcu oldu.

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, bu sabah hastane önünde yaptığı açıklamada Akşener'in taburcu olacağını bildirdi.

Zorlu, "(Akşener) Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu istirahat edecek" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Tuhan Çömez de Akşener'in bir süre istirahat edeceğini belirtti. Çömez, "Türkiye tarihi bir dönemeçten geçiyor. Sayın genel başkanımızın sırtında çok ama çok ağır sorumluluklar var. Kamuoyunun bildiği ve bilmediği çok zor ve stresli bir dönemden geçiyor" diye konuştu.

Hastaneden yapılan açıklamada, yapılan tetkiklerinde herhangi bir sorunun tespit edilmediği belirtildi.

10:50'de taburcu edilen Akşener açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

Akşener dün akşam Kavaklıdere’deki Güven Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Kalp çarpıntısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Akşener'de ritim bozukluğu tespit edilmişti. İYİ Parti lideri, dün akşamdan bu yana müşahede altında tutuluyordu.