İYİ Parti Genel İdare Kurulu adaylık gündemiyle toplandı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün saat 13.30'da Genel İdare Kurulu ile adaylık gündemiyle toplandı. Akşener'in başkanlığında yapılan toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masan'ın 6 Mart Pazartesi günü yapılacak toplantısı öncesi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi.
Akşener'in, cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü Altılı Masa toplantısının ardından milletvekilleri ve başkanlık divanı üyeleriyle yaptığı toplantı dün gece saatlerinde sona erdi.
Akşener, partinin ek binasında gerçekleşen ve yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadı. Milletvekilleri ve bazı Başkanlık Divanı üyeleri ise toplantıya ilişkin soruya, "Genel İdare Kurulu toplantısını bekleyin", "Her şey iyi olacak" ve "Türkiye iyi olacak" yanıtını verdi.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) bugün 13.30'da Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında toplandı. Kritik toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü.
(AA)