İYİ Parti heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette, 26 Ocak’ta gerçekleşecek Altılı Masa toplantısı ele alındı. Altılı Masa'nın toplantısı İYİ Parti'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

İYİ Parti heyetinden Altılı Masa toplantısı öncesi Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Fotoğraf: CHP fotoğraf servisi

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu başkanlığındaki heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araraya geldi.

Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki makam odasındaki görüşme, 1 saat 15 dakika sürdü.

Görüşme sonrası gazetecilere açıklama yapan İYİ Parti Grup Başkanı Tatlıoğlu, partisinin 26 Ocak'ta Altılı Masa toplantısına ev sahipliği yapacağını hatırlattı.

Tatlıoğlu, "Genel Başkanı'mızın talimatıyla toplantının gündemini oluşturmak için hem partilerin sayın genel başkanlarıyla bir bilgilendirme yaptık hem de onların taleplerini aldık. Genel Başkanı'mız bizim vereceğimiz bilgi ve notlarla diğer partilerin sayın genel başkanlarını ziyaret edecek." diye konuştu.

Tatlıoğlu, bir soru üzerine, başörtüsüyle ilgili Anayasa teklifinin toplantıda gündeme gelmediğini, söz konusu teklifle ilgili hazırlık yaptıklarını ve parti olarak Anayasa Komisyonu'ndaki görüşmelere katılacaklarını bildirdi.

(AA)