İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuracağı iddialarını yalanlayarak, "İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira. Buralara kadar düşmesi iktidarın gerçekten çok sıkıştığının göstergesi" dedi.

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan 'istifa edip yeni parti kuracak' iddialarına yanıt

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, partiden ayrılıp parti kuracağı iddialarını yalanladı. Ağıralioğlu, "Buralara kadar düşmesi iktidarın gerçekten çok sıkıştığının göstergesi" dedi.

Ağıralioğlu'nun İYİ Parti'den istifa edeceği ve yeni parti kuracağı öne sürüldü.

Ağıralioğlu, yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı.

Gazeteci Arzu Erdoğral'a konuşan Ağıralioğlu, "İYİ Parti'yi kurduk, yerel yönetimleri kazandık şimdi ilk seçimde iktidar olmanın gayretindeyiz. Biz şu anda iktidar iddiası olan coşkulu bir partiyiz. İlk seçimde emaneti alacağız inşallah. İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira. Buralara kadar düşmesi iktidarın gerçekten çok sıkıştığının göstergesi" ifadelerini kullandı.

iyi-partili-agiralioglu-ndan-istifa-edip-yeni-parti-kuracak-iddialarina-yanit-976121-1.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine tepki gösteren İYİ Partili Ağıralioğlu, "Demokrasi ve hukukun yegâne adresi Ankara'dır" ifadesini kullanmıştı.

Ağıralioğlu ayrıca "İYİ Parti olmasa CHP, Cumhur İttifakı'ndan oy alamaz" demişti.