İZELMAN, 23 Nisan coşkusunu sağlık çalışanları konulu öykülere yansıtıyor.  düzenlenen öykü yarışmasına, okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri katılabilecek

İZELMAN’dan sağlık çalışanları konulu 23 Nisan öykü yarışması

BİRGÜN İZMİR

İZELMAN 23 Nisan coşkusunu sağlık çalışanları konulu öykülere yansıtıyor. İZELMAN tarafından düzenlenen öykü yarışmasına, okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri yazdıkları öykülerle izmircocuk@izelman.com.tr adresine e-posta göndererek katılım sağlayabilecek.

Her kategorideki ilk 3 öğrenciye bisiklet ve çeşitli kitapların hediye edileceği yarışmaya tüm çocukların öyküleri bekleniyor. Öte yandan, her kategorinin ilk 3 hikâyesi ve jüri kararı ile mansiyon ödülü kazanan hikâyelerin kitaplaştırılacağı bildirildi.

Okul öncesi kategorisinde yer alan öğrencilerin ise öykülerini yazıya geçirirken katılımcının dilini değiştirmeden çocuğun özgün dilini kullanmasının, değerlendirme kriteri olarak kullanılacağı kaydedildi.

Katılımcılardan, yarışma şartnamesinde ayrıntılı olarak belirtildiği ve istenen belgelerin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması istendi. Katılımcılar, form ve şartname linkine buradan ulaşabilecek. Yarışmayla ilgili sorular için ise, 0507 511 5432 irtibat numarası kullanılabilecek.

izelman-dan-saglik-calisanlari-konulu-23-nisan-oyku-yarismasi-716970-1.