İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından açılışı gerçekleştirilen Örnekköy Sosyal Tesisleri, deprem sonrası 15 aileye ev sahipliği yaptı.

İZELMAN’ın Örnekköy Sosyal Tesisleri Misafirhanesi, deprem sonrası 15 aileye ev sahipliği yaptı

İzmir'de 31 Ekim'de meydana gelen depremden sonra depremzedelere tahsis edilen İBB Örnekköy Sosyal Projeler Yerleşkesindeki İZELMAN A.Ş. Sosyal Tesisleri Misafirhanesi, deprem sonrası 15 aileyi, toplamda da 44 misafire ev sahipliği yaptı.

İki bloktan oluşan bina, yapılan revizyon ile 34 oda ve 66 yatak kapasiteli bir sosyal tesis olarak düzenlendi. Tesisin zemin katında çocukların hayal gücünü ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecekleri Robotik Kodlama eğitiminin verileceği İnovasyon Merkezi, gençlerin derslerini takip edebilecekleri EBA erişim merkezi ve kütüphanesi bulunuyor.

izelman-in-ornekkoy-sosyal-tesisleri-misafirhanesi-deprem-sonrasi-15-aileye-ev-sahipligi-yapti-899818-1.

Pandemi koşullarında hijyen kuralları gözetilerek hazırlanmış odaları, yemekhane ve ortak kullanım alanları mevcut şekilde düzenlenen tesiste, yerleşkenin ihtiyacı durumlarında kullanılmak üzere doktor odası da bulunuyor.

izelman-in-ornekkoy-sosyal-tesisleri-misafirhanesi-deprem-sonrasi-15-aileye-ev-sahipligi-yapti-899819-1.

Ayrıca 34 odanın 7’sinde, içinde minibar ve kettle’ın bulunduğu mutfak, tüm odalarda tv, telefon, tuvalet ve banyo bulunuyor.

Tesiste konaklayan misafirlerin konforu için de her türlü ayrıntının düşünüldüğü bildirildi.

izelman-in-ornekkoy-sosyal-tesisleri-misafirhanesi-deprem-sonrasi-15-aileye-ev-sahipligi-yapti-899387-1.